Близнаци и рак – пријателска комбинација

Оптимистичкиот карактер на ракот додава една многу позитивна светлина врз секојдневието на близнакот, додека воспитувачкиот инстинкт на близнакот создава удобност во светот на ракот.

10 знаци дека се заљубувате во неа

Пријателите ви велат дека се променувате. Не грижете се, не е страшно, вие сте на чекор до заљубување.
Датум: 10 јул 2012
, Автор:

Колку пари трошат жените на гардероба во текот на животот?

Најновото истражување го потврдува она што мажите го тврдат веќе подолго време – жените на облека трошат вистинско богатство, а на крајот сепак немаат ништо за носење.

Розовото езеро Ретба

Необичната боја на водата се должи на цијанобактеријата „Dunaliella salina“, која вирее во средини со висока соленост. Taa ја апсорбира сончевата светлина, по што продуцира розови нијанси.
Датум: 10 јул 2012
, Автор:

„Шанел“ со нова хипнотизирачка реклама

Погледнете го хипнотизирачкото видео и препуштете се на гламурозниот и луксузен свет на „Шанел“.

Артист црта фацички на празни лименки најдени на улица

Кога уличниот уметник My Dog Sighs ќе пронајде фрлена празна лименка на улица, тој ја користи ситуацијата за да ја претвори во вистинско уметничко дело.