Неверојатен свет на минијатури

Ах тие слатки мали нешта...

Индиски хороскоп

Индискиот хороскоп се смета дека е повеќе точен од западниот, затоа што точката на прецесија се поместува наназад за околу 23 степени, со што се менува подзнакот и владеењето на планетите.
Датум: 20 мај 2012

Забавни и смешни роденденски пораки

„Ќе почнеш ли да ги дуваш свеќите или уште ќе ги броиш?“ :-)
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Како правилно да ги избирате производите за нега на кожа?

Кога го правите изборот на козметички производи за нега, внимавајте тие да бидат соодветни на типот и потребите на вашата кожа.
Датум: 20 мај 2012
, Автор:

Виртуелни ликови, замислени светови – фејсбукманија!

Во целиот овој виртуелен свет кој го развиваме, слабите девојки добиваат облини, луѓе кои не знаат два збора да сврзат во живо, на ФБ би напишале есеј, типови со приближна тежина на комарец одеднаш набиваат мускулна маса...
Датум: 20 мај 2012
, Автор: