Месечината низ хороскопските знаци

Знакот во кој се наоѓа месечината при нашето раѓање открива многу за нашите навики, реакции и инстинкти. Тој покажува како ги искажуваме и како се справуваме со нашите емоции и ги открива нашите најдлабоки потреби.
Датум: 15 јан 2012
, Автор:

Туризам со виртуелни водичи и без пасоши

Виртуелни водичи на вашиот смартфон или ајпад ќе ви посочуваат интересни туристички места и ќе ве носат во нивна обиколка.
Датум: 15 јан 2012
, Автор:

Како до добар сон за време на бременоста?

Бременоста честопати со себе носи разни проблеми со спиењето како што се мачнините, киселините, ’рчењето и грчевите во нозете. Нездравите навики стекнати уште пред бременоста, само ја влошуваат ситуацијата.
Датум: 15 јан 2012
, Автор:

Фантастични 3Д рипки насликани во смола

Јапонски уметник изработил 3Д уметнички дела со риби, кои изгледаат неверојатно реално. Обидете се да направите разлика меѓу неговите рипки и оние од вашиот аквариум...
Датум: 15 јан 2012
, Автор:

Тробријански острови

Тробријанските острови се опишувани како место со прекрасни пејзажи и население со неверојатна култура, различна, но сепак воодушевувачка.
Датум: 15 јан 2012
, Автор: