Викенд филмски маратон со Леонардо Дикаприо

Леонардо Дикаприо e роден на 11 ноември, 1974 година во Лос Анџелес, Калифорнија како син-единец на Џорџ Дикаприо и Ирмалин Иденбиркин.

Синџир хотели во Австралија ги предизвикува гостите да украдат уметничко дело

„Art Series“ ги повикува гостите да го украдат делото на цртачот на графити, Бенкси, вредно 15.000 долари.
Датум: 16 дек 2011
, Автор:

Кутре „напаѓа“ бебе на пикник

Додека младиот господин си ужива на пикник в природа, малото разиграно кученце од расата јоркшир териер, го напаѓа со еден куп кучешки бакнежи. :)

Дали хигиенски ги користите вашите контактни леќи?

Новото истражување покажало дека само 2% од луѓето кои носат леќи ги следат хигиенските правила...

Чудесни небесни покривки

Секој од нас понекогаш ужива да гледа во небото и да ги набљудува облаците, нивните најразлични форми кои полека се губат и се претвораат во нови. Погледнете дел од чудесните и неповторливи облици...
Датум: 16 дек 2011
, Автор: