Со аеробик до феноменален стомак

Новите истражувања покажуваат дека најдобар начин за топење на салото околу стомакот е преку аеробик вежби.

Првиот виртуелен супермаркет во светот

Можете ли да си замислите како влегувате во супермаркет и притоа не гледате ниту еден продукт на полиците? Епа токму ова им се случува на Јужнокорејците кога пазарат во нивната нова виртуелна продавница...

Чудната историја на сончогледот

Потеклото и опстанокот на сончогледот се интересни и возбудливи. Тој претрпел огромни промени за да стане растението што е денес.

Вештините на еден каскадер во забавена снимка

Данте Ха е професионален каскадер чијашто работа можете да ја видите во некои познати филмови и ТВ серии, а овој пат гледаме некои од неговите најдобри потези во балетска изведба.
Датум: 06 сеп 2011
, Автор:

Постери кои ја откриваат вистината зад секојдневните лаги

Замислете што би се случило со светот доколку секој секогаш ја кажува вистината...
Датум: 06 сеп 2011
, Автор: