22 август 2011 | Кафе пауза

Снаодлив орангутан се брише со мокра крпа за да се спаси од горештината

Бришејќи се со мокра крпа, овој орангутан знае точно како да се справи со летните горештини.

Мини Купер дизајниран во соработка со Ролс Ројс

Автомобилската компанија „Мини“ ќе пушти во продажба ограничена количина од својот модел „Cooper S“, чиј дизајн е изработен во соработка со тимот на „Ролс Ројс“.

Стекнете нови навики и променете си го животот

„Вашата нето вредност за светот е обично одредена од она што ќе остане откако лошите навики ќе се одземат од добрите.“ - Бенџамин Френклин
Датум: 22 авг 2011
, Автор:

Зомби напад во фотосесија за веридба

Juliana Sunmi Park и Benjamin Jinsuk Lee наместо да се трудат да бидат слатки и романтични на фотографиите од нивната веридба, тие решиле да бидат креативни и во нив да вклучат едно морничаво зомби. :)

Кафе-позадина за вашиот десктоп #45

Сварено кафе ве чека на работната маса во кујната. Барем си замислувате додека сè уште се обидувате да ги одлепите очите. Миризбата ве буди и ви предизвикува пријатно чувство...
Датум: 22 авг 2011
, Автор: