Животни цитати кои ќе ве замислат

Честопати не знаеме да ги цениме нештата кои ни изгледаат мали, а всушност тие се оние кои се највредни. Живееме лутејќи се и мразејќи се едни со други, не размислувајќи колку луѓе има во светот што не почувствувале топла рака врз себе.
Датум: 11 јун 2011
, Автор:

Алкохолна лимонада со манго

Малку поинаква лимонада од онаа на која сте навикнале да ја пиете. Оваа е само за возрасни, каде мангото е вистинска ѕвезда. Споделете ја со најблиските и уживајте...

Астролошки профил на родените во знакот близнаци

Близнаците не се луѓе кои можат да седат затворени дома, туку се енергични и авантуристички личности, чија душа останува млада во текот на целиот нивни живот.