03 јуни 2011 | Кафе пауза

Крем од кафе со прелив од портокал

Десерт со стил, како создаден за совршен завршеток на одлична вечера...

Ловец на убавици

„Гледам во субјектот и чкрапам - тоа е единствениот начин да се фати моментот кој во спротивно би исчезнал како солзи на дожд.“
Датум: 03 јун 2011
, Автор:

Скејтање со по еден скејтборд на секоја нога

Го сакате скејтбордингот, сноубордингот и сурфањето? Чувството на сите три спорта заедно ќе ви го овозможат револуционерните Фрилајн скејтс - скејтборди на две тркала кои се користат на двете нозе.
Датум: 03 јун 2011
, Автор: