Бик и близнаци – љубовна комбинација

Сталожениот, сериозен и практичен пристап кон животот на бикот се разликува многу од левтерниот, интелектуален пристап на близнаците. Таа нивна разлика игра голема улога во нивната врска...

Како да извадите мастика од коса?

Вистинска мистерија е како мастиките воопшто завршуваат заплеткани во косата на децата, па и на возрасните. Кубење, врискање, задолжително потшишување, се некои од последиците од овој немил настан. Постои едноставен начин да го решите случајот.
Датум: 09 мај 2011
, Автор:

Занимливости поврзани со англискиот јазик

Најстариот збор во англискиот јазик е town (град).

Уникатен накит за диџеи

Микрофони, слушалки, грамофонски плочи, касетофони, звучници... инспирација за уникатниот накит со диџејска тематика, линија на компанијата Darkloud Silver. Идејата потекнува од урбаниот животен стил и хип хоп културата.
Датум: 09 мај 2011
, Автор:

Кафе-позадина за вашиот десктоп #30

Тазе подготвено кафе, сипано во вашата омилена голема шолја, која не сакате да ја користите со тацна... лаптопот пред вас и сурфате... работно или тотално релаксирачки, ова е вашата омилена поза. Еве една шик десктоп-позадина...
Датум: 09 мај 2011
, Автор: