Симпатични подвижни фотографии

Анимираните фотографии на Џејми Бек имаат фантастична атмосфера, која ја воздигнува уметноста на создавањето фотографии во GIF.

Домашен ликер од кафе

Ако имате малку слободно време, кое сакате да го потрошите продуктивно, ги сакате и кафето и алкохолот, ова ќе биде одличен проект за вас. Ќе го направите еднаш, а ќе ви трае подолго време.

Читај меѓу редови

Дизајнерот Виктор Херц им ги менува имињата на добро познатите светски брендови, на тој начин откривајќи ја вистината за нив. Погледнете како според него би требало да се викаат познатите компании.

Загатка: Пронајдете ги петте разлики

Не знаете како да се расоните? Пронајдете ги петте разлики помеѓу двете навидум идентични сцени и кликнете (на левата или десната страна) кога ќе воочите нешто нееднакво.