50 прекрасни фотографии од Супермесечината низ светот

Овој настан несомнено беше предизвик за професионалните фотографи и за аматерите. Погледнете...

8 факти за пингвините

Ова се неколку интересни факти поврзани со нив, од кои ќе научите и ќе дознаете нешто повеќе за нивните навики.

Крвавата Мери

Овој коктел е одлично „извинување“ за да пиете и јадете во исто време, и тоа, што ви сака душата.