Риби и близнаци – љубовна комбинација

Интересно во оваа љубовна комбинација, е тоа што постои микс од интелектуален, емоционален и интуитивен поглед кон животот, што му овозможува на овој пар да донесува многу стабилни одлуки.

Kако може да ти се допаѓа баш тој дечко?

Треба да сфатиме дека девојките не секогаш знаат што треба да се цени кај еден дечко. Затоа, оваа листа може да им помогне да донесат правилна одлука, истовремено помагајќи им на машките, полесно да ги освојуваат нивните срца.
Датум: 09 мар 2011
, Автор:

5 причини зошто не треба да се откажете од кафето

Истражувања за кафето можете да најдете секакви, дека тоа е добро или лошо, здраво или штетно и што ли уште не...

Вистинска летечка куќа како во „Up“

Телевизискиот канал National Geographic собрал тим од инженери и научници и со нивна помош направиле реплика на куќата со балони од филмот „Up“.

Фотографии „доцртани“ со молив

Има нешто посебно забавно кога на фотографиите ќе им се додаде совршеното парче. На тој начин тие стануваат сосема нова форма на уметничко изразување.
Датум: 09 мар 2011
, Автор: