Фотографии „доцртани“ со молив

Поентата на секоја слика е да го привлече вниманието на гледачот. Постојат многу креативни начини да се постигне тоа. Еден од нив е со вметнување цртежи во рамките на реални фотографии.

Следните 20 фотографии му пркосат на цртањето, но уште повеќе, тие им отстапуваат место на скиците. Има нешто посебно забавно кога на фотографиите ќе им се додаде совршеното парче. На тој начин тие стануваат сосема нова форма на уметничко изразување.

Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“Фотографии „доцртани со молив“

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

 1. safirce Reply

  wow!

 2. Trajko Reply

  bravos 🙂

 3. Victor Reply

  НEВEPOЈAТНИ CЛИΚИ :O

 4. killuminati Reply

  why the sign (the eye ) of illuminati is everywhere ?????:@
  oooooo i hate them

 5. BIBA Reply

  Bez zborovi… Bravo za artistot!!!

Остави коментар