03 март 2011 | Кафе пауза

Ослабете додека седите на работното биро

Работното биро е совршено место за дебелеење, а причината е очигледна: комбинација од неподвижност и разни грицки кои сакате да си ги мљацкате во текот на денот. Практикуваjте ги овие 5 едноставни совети...
Датум: 03 мар 2011
, Автор:

Како поинаку да ги употребите калапите за мраз?

Калапите за мраз можат да ви се најдат во кујната и тоа на најразлични начини. Како?

Водич: Облекувајте се како убавата мала лажливка Арија

Арија обожава да се облекува во слоеви, комбинира различни материјали и шари и има тенденција да се држи до потемните тонови.

Една соба во безброј варијанти

Нели би било кул да имате различен изглед на вашата дневна или детска соба секој ден, која ќе ја менувате во согласност со вашето моментално расположение и стил?
Датум: 03 мар 2011
, Автор:

Модерната архитектура на Азија

Градовите низ Азија во кои е инвестирано за урбанизација се за воодушевување и вредат да се најдат на списокот со места кои мора да се посетат во текот на животот.