28 февруари 2011 | Кафе пауза

5 секунди од секој број 1 хит во само две плејлисти

Помислете на сите број 1 хитови во музичката историја. Е сега, замислете како би звучеле тие во само две плејлисти. Лудо, нели?

Мали зборови со големо значење

Зборовите понекогаш имаат поголема тежина одошто сме свесни. Тие влијаат на нашите мисли, чувства, дела и на општата состојба на умот. Дури и малите зборови имаат големо значење.
Датум: 28 фев 2011
, Автор:

Интересни сознанија за човечкиот организам

Она во што гледате, значително влијае на јачината на болката што ја чувствувате. Ако гледате во раката додека ви вадат крв или ве вакцинираат, ќе почувствувате помала болка, отколку ако ја завртите главата на друга страна.
Датум: 28 фев 2011
, Автор:

Очи широко отворени кон сонот

Фотографиите на Mikko Lagerstedt потсетуваат на соништата, оние кои не ги паметиме баш јасно.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #22

Колку пати сте посакале да го пиете вашето кафе послатко од вообичаено за да си ја заблажите душичката? Оваа недела во вашата шолја за кафе се крие слатко изненадување.
Датум: 28 фев 2011
, Автор: