Астролошки профил на родените во знакот риби

Интуитивни, спиритуални и секогаш со блажена насмевка, рибите имаат позитивни карактеристики кои сите ги обожаваат. Тие се одлични пријатели, полни со разбирање...

Автомобили направени по нарачка

За обожавателите на автомобили, овие фотографии ќе претставуваат рај за очи. Комбинацијата од елегантни возила и креативноста на одредени луѓе дава неверојатен производ, кој секој би го посакал.

Жените знаат, мажите можат

Девојките побрзо созреваат и психички и физички. Но, што се случува кога и момците ќе станат зрели и возрасни?
Датум: 23 фев 2011
, Автор:

Видови кафиња според начинот на печење

Најдоброто кафе расте на надморска височина од околу 915 метри. Висината придонесува за произведување на поелегантни, комплексни вкусови на црешките од кафе во кои се содржани зрната.
Датум: 23 фев 2011
, Автор:

Млеко заробено во времето

Има нешто магично во моментот на распрскување на течноста во чашата. Ви се случило да ви се распрска утринското кафе додека ставате коцка шеќер?