Млеко заробено во времето

Има нешто магично во моментот на распрскување на течноста во чашата. Ви се случило да ви се распрска утринското кафе додека ставате коцка шеќер? Еве како изгледа кога ќе се замрзне моментот додека се става коцка шеќер во млеко, на тој начин распрскувајќи го на сите страни. Вистинска уметност! Овие фотографии се направени од Egor N, а проектот е наречен „Coffee time“.Млеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времетоМлеко заробено во времето


САКАТЕ ДА ГИ ДОБИВАТЕ НАШИТЕ СОДРЖИНИ НА ИМЕЈЛ?

       

За авторот

Поврзани содржини

Остави коментар