Бидете офлајн само за одредени Фејсбук пријатели

Некои луѓе киснат на Фејсбук и не водат сметка за вашето време, па за ваквите мора да преземете нешто. Направете трик.
Датум: 15 фев 2011
, Автор:

Водолија и девица – љубовна комбинација

Кога водолија и девица ќе се најдат во љубовна комбинација, тие можат да го извлечат или најдоброто или најлошото еден од друг.

Оттргнете го чувството на вина од себеси

Најдобар начин да го намалите стресот е да ја тргнете вината од себе најбрзо што можете. Прилагодувајќи го вашиот однос кон работите, ќе мора да направите позитивни промени.

Животни равенки

Погледнете како би изгледал животот пресметан со неколку прости математички операции.

Неверојатна метро станица

Убавите шарени ѕидови, фреските со цртежи од човечката историја, интересните и креативни ознаки и неверојатната чистота се само дел од карактеристиките на овој метро систем. Се наоѓа во Стокхолм, Шведска.