Зошто престанува заљубеноста?

Колку и да е љубовта голема и силна, со текот на годините, интензитетот на емоциите се намалува, жарта згаснува и тоа возвишено чувство на задоволство и исполнетост се претвора во нешто сосема друго.
Датум: 08 јан 2014
, Автор: