Пораките на малите кутри изгубени предмети

Дали некогаш сте се запрашале каде се малите објекти кои сте ги изгубиле и што прават тие во овој момент?

Едноставни цртежи спакувани во тага и заборав

Ако се прашувате зошто уметноста е толку значајна за човекот, присетете се колку пати досега, нечие уметничко дело успеало да допре до дното на вашето срце и да ги разбуди емоциите кои мислевте дека одамна ги имате закопано.