За пријателите, за дружбите…за нас!

Скопско, како водечки пивски бренд во Македонија, уште од своите почетоци верува дека она што е најважно во животот е токму времето поминато со луѓето што ни се блиски.
Датум: 21 јун 2018
, Автор:

Уште неколку дена до главното извлекување од големата наградна игра на Скопско

Во тек е големата наградна игра на Пивара за СКОПСКО, со супер возбудливи награди и две главни награди, камперско возило VW California Beach и најновото VW Polo.
Датум: 30 мај 2017
, Автор:

Голема наградна игра на Скопско

Во наградната игра може да се учествува со капачиња на Скопско, Скопско Смут и Скопско Радлер од 0,33 л и 0,5 л во стаклена амбалажа...
Датум: 19 апр 2017
, Автор:

Еднa поинаква кампања на Скопско: Скопско Smooth со манифест на новата 2.0 генерација

Ова се 60 секунди што ќе те потсетат дека не си сам! Видео спотот за новото Скопско Smooth го манифестира карактерот на новата генерација.
Датум: 20 мај 2016
, Автор:

Пиво „По твое“ Скопско Smooth – промовирано новото пиво на Пивара Скопје

Скопско Smooth е светло пиво со мазен рафиниран и освежувачки вкус, 4,5% алкохол и 90 дена рок. Тоа го прави најсвежото пиво на пазарот.
Датум: 27 апр 2016
, Автор:

Да го направиме понеделникот петок… и секој момент од животот момент за уживање

Хеј сите вие кои сте постојано во гужва, успорете малку, сигурно нешто убаво пропуштате... Хеј сите вие кои сте постојано во гужва, успорете малку, сигурно нешто убаво пропуштате...
Датум: 28 мар 2016
, Автор:

Оригинална музичка колекција на Скопско дизајнирана од Фолтин, Мугер Фугер, Гоце Саф и Суперхикс

Ако се прашувате што тоа звучи супер деновиве, одговорот е СКОПСКО ЗВУЧИ СУПЕР!
Датум: 04 сеп 2015
, Автор: