пестициди | Кафе пауза

Едноставен и лесен рецепт кој ќе ви помогне да го спречите труењето со пестициди

Долгорочното консумирање овошје и зеленчук кои содржат високо ниво на хемикалии и пестициди, може да му наштети на вашето здравје.

Трулост

Веќе и пестицидите не се тоа што беа... Не штитат од модерните болести... штета. А од надвор ги гледаш, цвеќиња, убавина, да застанеш и цел ден да им се восхитуваш, ма два дена. Внатре - трулост.
Датум: 19 дек 2011
, Автор: