Трулост

Веќе и пестицидите не се тоа што беа... Не штитат од модерните болести... штета. А од надвор ги гледаш, цвеќиња, убавина, да застанеш и цел ден да им се восхитуваш, ма два дена. Внатре - трулост.
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Преку интернет изберете до кого ќе седите во авионот

Холандскиот авиопревозник „КЛМ“ ќе им овозможи на патниците преку Фејсбук и Линкдин да бираат кој...
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Уметнички слики изработени со жица

Премногу електронски апарати во домот, неизбежно водат до безброј испреплетени жици на кои не можете да им го најдете крајот. Инспириран од овој проблем, Кристоф Ниман изработил креативни слики со жици...
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Стрелец и јарец – пријателска комбинација

Стрелецот сака да експериментира, додека јарецот се држи до испробаните и квалитетни методи...

Топ 10 „аутфити“ за новогодишната ноќ

Започна новогодишната еуфорија низ градовите. Како и секоја година во овој период, жените, а посебно младите девојки најмногу обрнуваат внимание на облеката што ќе ја носат на новогодишната ноќ.
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Аурора аустралис – јужни светлини

Аурора аустралис или јужните светлини се смирувачки, динамични дисплеи од светлина кои се јавуваат на небото над Антарктикот во зима.
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Лек против мамурлак

Брена Хајсом, после бројни обиди за справување со последиците од долгите, бурни и непреспани ноќи, конечно дошла до ефикасен рецепт кој делува за само 15 минути.
Датум: 19 дек 2011
, Автор:

Апартман од 32 квадратни метри со 24 соби

Откако го откупил малиот апартман за 45.000 американски долари, решил во него да ја искористи секоја педа, па го направил овој неверојатен подвиг.