перспектива | Кафе пауза - Part 4

Чудесни стаклени тридимензионални слики

Кинескиот уметник Xia Xiaowan користи повеќе слоеви на затемнето и осенчано стакло, така трансформирајќи ги дводимензионалните слики во величествени тридимензионални дела.
Датум: 10 јан 2011
, Автор:

Британија од птичја перспектива

Погледнете ја Британија онака како што ја гледаат птиците.