мајки | Кафе пауза - Part 7

10 животни совети за моите идни ќерки

Ако се погледнеме во огледало, ја гледаме рефлексијата на сите наши искуства и знаења за животот. Тоа се знаења за работи кои посакуваме некој да ни ги кажеше нам.
Датум: 31 мар 2014
, Автор:

Мејкап-совети за мајки: свеж, неутрален изглед за само 5 минути

Со овие едноставни чекори, за само 5 минути можете да направите неутрален мејкап и да му дадете свежина на вашето изморено лице.
Датум: 26 фев 2014
, Автор:

Штотуку родени бебиња во прегратките на нивите мајки

Креатор на овие прекрасни фотографии од мајки со нивните дечиња кои на светот дошле пред само 24 часа е Џени Луис.