заговор | Кафе пауза

7 предмети кои постојано прават заговори против нас

Сте забележале како одредени предмети од нашето секојдневие постојано ни го отежнуваат животот?

7 интересни теории на заговор кои се покажале како вистина

Понекогаш целосни измислици, понекогаш неверојатни вистини, го интригираат човековиот ум, ја разгоруваат неговата фантазија и за оние со поотворен ум претставуваат вистинска мисловна вежба.
Датум: 21 окт 2014
, Автор: