етикета | Кафе пауза

Глупав, дебел, неспособен: Зошто имаме потреба да ги етикетираме луѓето?

Уште од најмала возраст сме осудени на етикетирање, па затоа воопшто не е чудно што тоа продолжуваме да го искусуваме во текот на целиот живот...
Датум: 06 сеп 2018
, Автор:

Читајте ја етикетата: 4 опасни состојки кои најчесто се кријат во шампоните

Внимателно читајте што пишува на етикетата, бидејќи понекогаш вашиот омилен шампон со мирис на кокос може да содржи некои опасни супстанци!

Зошто е важно да ги читате броевите на налепниците на овошјето и зеленчукот?

Се работи за увезени производи кои на својата етикета содржат многу важна информација.
Датум: 20 окт 2015
, Автор: