демон | Кафе пауза

Проколнати кукли: Морничави приказни кои ги плашат луѓето со векови

Доколку и вам ве полазуваат морници од кукли, не сте единствени. Постојат многу приказни и верувања за проколнати кукли кои кружат низ светот со години.

ТВ серија: Лондонски хорор приказни (Penny Dreadful)

Една група луѓе во викторијански Лондон се здружуваат со цел да се борат против натприродни сили...

Демонот кој се крие зад каучот

Можеби станува збор за некој трик на светлината, но застрашувачкото лице кое се појавува на фотографијава изгледа како да е главен лик во најморничавиот хорор филм во светот...