Готие | Кафе пауза

Најпознатите дизајнерски имиња во историјата на модата

Во светот на модата постојано се појавуваат нови дизајнерски имиња. Почнувајќи од 1923 година па сè до денес, ова се дваесетте највлијателни дизајнери во историјата на модата.
Датум: 02 мај 2012

„Somebody That I Used to Know“ отсвирена од 5 луѓе на 1 гитара

Бендот Walk Off The Earth и Сара Блеквуд ја отсвиреле „Somebody that I used to know“ на 1 гитара со 10 раце.