голема слика | Кафе пауза

Зошто е подобро да посветите внимание на помалите цели отколку постојано да се фокусирате на големата слика?

Секој може да постигне сè што сака ако е подготвен постојано да вложува напори...

За да ја занемариш големата слика…

За да ја занемариш големата слика, трикот е да гледаш одблизу на сè. – Чак Палануик
Датум: 18 ное 2013
, Автор: