Прекрасниот свет на Ден Бергланд

Ден Бергланд имал една многу едноставна, а сепак фантастична идеја. Тој е уметник, кој во еден од своите проекти, го заменил платното со големо парче стакло. На него ги сликал своите дела, додека истовремено ја слушал песната What a Wonderful World. Како резултат на тоа, патем е создадена прекрасна видеоприказна.Прекрасниот свет на Ден Бергланд

За авторот
Читај на раат!

Поврзани содржини

  1. 050505 Reply

    Prekrasnooo 🙂

Остави коментар