ампутација | Кафе пауза

Девојче со ампутирана нога станува модел 20 години подоцна

Понекогаш искуствата што ни изгледаат како најстрашни имаат најпозитивно влијание на нас.

Оваа кампања со 8-годишно девојче со двојна ампутација ќе ве натера да чувствувате многу емоции

Таа е вистинска инспирација за целиот свет, како и доказ дека соништата се остваруваат без разлика на пречките на патот...

Модна компанија создава модерни протези за лица со ампутирани екстремитети

Протетичките екстремитети најчесто се создадени за функционалност, а не за изглед. Но оваа фирма се обидува да го смени тоа!