31 август 2023 | Кафе пауза

4 намирници за рамен стомак

Тие брзо ги согоруваат мастите!

Што значи доколку си зборувате самите со себе?

Ако зборувате сами со себе, тоа покажува дека сте полни со самодоверба, дека имате искуство во животот и свесни сте дека можете да сметате на себе кога ќе дојде време да разберете што е најдобро за вас!

Како ќе ни влијае ретрограден Меркур до 15 септември?

Важно е да бидете трпеливи кон себе и со другите во овој период!