15 јуни 2023 | Кафе пауза

Која намирница може да го скрати животот за 36 минути при секое нејзино консумирање?

Откријте која намирница може значително да му наштети на организмот!

Како ќе ни влијае сезоната на владеење на знакот Рак од 21 јуни до 22 јули?

Сезоната на владеењето на Ракот сака да нè поттикне да се вратиме назад и да пронајдеме безбедно место каде што секогаш можеме да одиме, без разлика што се случува околу нас и во нас.

Кои се најчестите токсични однесувања поради кои луѓето ве одбегнуваат?

Често забележуваме токсично однесување кај другите луѓе, но дали сме доволно свесни да го забележиме тоа и кај нас?