19 декември 2022 | Кафе пауза

Уморни сте од животот? Еве како можете да се справите со секојдневните стресови и обврски!

Брзото темпо на живот кое е карактеристично за нашето време, ни наметнува стрес од секојдневните обврски и задолженија, без разлика дали сме дома или на работа.

5 совети за здрава и блескава кожа во 2023 година!

Негата на кожата и здравиот начин на живот можат многу да придонесат за одложување на природниот процес на стареење и да спречат разноразни проблеми со кожата.