01 ноември 2022 | Кафе пауза

Кои симптоми укажуваат на дефицит на витамин Б12?

Витаминот Б12 е од суштинско значење за организмот!

Зошто искуствата се повредни од материјалните работи?

Искуствата вредат повеќе од предметите затоа што го менуваат начинот на кој размислувате, на кој го гледате светот и го живеете својот живот!