23 мај 2022 | Кафе пауза

Како да им помогнете на оние кои се жртва на емоционална злоупотреба?

Еве на кој начин можете да му помогнете на пријателот кој се соочува со вакви проблеми!

Која е улогата на цинкот во одржувањето на имунитетот?

Цинкот е неопходен за одржување на имунитетот!