05 август 2021 | Кафе пауза

Правила за животот што секоја жена треба да ги знае

Правилата за животот на Оливија Џулс се преземени од книгата „Оливија Џулс“ и од бујната фантазија на авторката Хелен Филдинг.

Слоевитите белезици се повторно во мода: Еве како да ги носите

Слоевитите белезици беа огромен пред десетина години, кога беше речиси задолжително да се „натрупуваат“ белезици на зглобовите.

6 правила со кои варењето на храната ќе ви биде многу полесно

Ако долго време страдате од запек, следните 6 совети како да ја подобрите функцијата на дебелото црево може да ви помогнат да го решите овој непријатен проблем.

Младата месечина во Лав носи многу среќа за овие 3 хороскопски знаци

Хороскопот открива врз кои 3 хороскопски знаци младата месечина во Лав ќе има најповолно влијание на 8 август.