Топло чоколадо: Најдобриот начин за соочување со есенските температури

Омилениот пијалак за постудените сезони, покрај уживање носи и многу позитивни здравствени придобивки.

Секогаш враќајте ја услугата: 8 животни лекции што можете да ги научите само од Јапонците

Во Јапонија се очекува да ја завршите до крај секоја работа што сте ја започнале!

Озонот би можел да биде целосно заздравен до 2060 година

Една студија од Обединетите нации открила дека озонскиот слој полека заздравува и дека се очекува да биде целосно оздравен до 2060 година.

3-те хороскопски знаци што повеќе би сакале да бидат пријатели со бенефиции отколку во врска

Тие се толку независни, што едноставно не сакаат ни да помислат да почнат нешто сериозно сè додека не се апсолутно сигурни дека го нашле вистинскиот човек.