15 септември 2018 | Кафе пауза

3-те хороскопски знаци што се родени да освојуваат планински врвови

Некои хороскопски знаци едноставно уживаат во природата и најдобро се чувствуваат кога го гледаат светот од врвот на некоја планина

Би пиеле кафе во оваа „Hello Kitty“ кафетерија?

Бели, розови и златни тонови ја красат првата „Hello Kitty“ кафетерија во Америка, која на денот на отворањето го привлекло вниманието на сите социјални мрежи.

Како да разликувате вистинска од лажна насмевка?

Како да знаете дали нечија насмевка е искрена или пак, личноста сака да ви претстави сосема спротивна состојба?