15 јуни 2018 | Кафе пауза

Тропски принт: Одлични начини да го носите во текот на најтоплите месеци од годината

Дали има нешто подобро од егзотичниот тропски дезен, за носење на летен одмор, покрај море или езеро?
Датум: 15 јун 2018
, Автор:

Луѓето на овие 20 „пред и потоа“ фотографии екстремно ги намалиле килограмите и ќе ве мотивираат и вас да успеете во тоа

Погледнете ги овие 20 „пред и потоа“ фотографии и уверете се дека сè е возможно во животот.

10 работи коишто треба да избегнувате да ги правите, ако сакате да одите поретко на доктор

Прочитајте ги овие 10 секојдневни навики кои навидум изгледаат безопасно, но штетно му влијаат на вашето тело.

10 најубави машки и женски имиња за вашето дете кои ги имаме позајмено од Русите

Русите го имаат збогатено светот со некои од најубавите машки и женски имиња кои се популарни и во нашата земја.
Датум: 15 јун 2018
, Автор:

Зошто вљубувањето во лето е поразлично од вљубувањето во која било друга сезона?

Искуствата како првиот бакнеж, пеперутките во стомакот и желбата да ја видите личноста во која се вљубувате никогаш не застаруваат.

6 едноставни животни совети кои никогаш нема да ве изневерат

Што ако си го направите животот поедноставен следејќи ги овие мали совети кои се покажале како вистинити?

30 брутални вистини коишто треба да ги знаете за карактерот на Биковите

Еден од најголемите квалитети што ги поседува овој хороскопски знак е тоа што кога еднаш ќе го насочи умот кон нешто, ретко го менува правецот на размислување.

14 фотографии коишто ја покажуваат јачината на човечкиот дух

Денес, дозволете си да бидете инспирирани од луѓето кои ги надминале своите ограничувања.

Тест: Изберете гулаб и откријте што ќе ви се случи во следните 3 дена

Еден од овие гулаби ви носи писмо од иднината. Погледнете ги сите 3 внимателно, а потоа затворете ги очите и одберете интуитивно...
Датум: 15 јун 2018
, Автор:

Дали јадењето навечер ве прави дебели?

На многу места можете да прочитате дека јадењето навечер ве прави дебели, но на многу места можете да прочитате и дека тоа нема никакво влијание на вашата телесна тежина.