17 октомври 2017 | Кафе пауза

Прашок, капсули или течен детергент: Која е најдобрата опција за вас?

Различните видови детергенти имаат различни приоритети. Кој е вашиот избор?

Вистинска љубов е кога мотивирате некого да стане подобар, без да го форсирате да се промени

Вистинската љубов не е секогаш исполнета со убави и среќни моменти. Понекогаш знае да биде многу тешка и напорна.

7 работи кои никому не би ги кажале, но можете ги споделите со вашата сестра

Доколку имате сестра, сигурно сте искрени со неа без разлика на сè. Токму поради ова неа можете да ѝ кажете многу работи без да се чувствувате виновно или пак да мислите дека ќе ве суди.

17 непишани правила според кои би требало да живееме

Генерално гледано, станува збор за едноставни норми што поттикнуваат на љубезно и добро однесување.

10 шокантни терапии за лекување кои биле користени на ЛГБТ заедницата

Не е поминато многу време откако се сметало за абнормално да се биде хомосексуалец, бисексуалец или личност што си го променила полот.

Необични карактеристики поради кои би ве прогласиле за вештерки во минатото

Во минатото, луѓето верувале дека вештерките се одликуваат со одредени карактеристики што денес се сметаат за вообичаени.

15-те најлоши восочни фигури во музејот Мадам Тисо

Кога ќе слушнете за восочни фигури, најверојатно во глава ви се појавуваат совршените статуи во Мадам Тисо. Но, понекогаш и најдобрите грешат.

5 најчести причини за губење време заради кои пред или подоцна со сигурност ќе зажалиме

Едноставно, одредени работи не го заслужуваат нашето внимание.

Одберете ја чантата што најмногу ви се допаѓа и дознајте ги тајните на вашиот карактер

Чантата е задолжителен женски моден додаток кој може да открие многу интересни работи за вашиот карактер.

Должината на вашата дланка открива интересни информации за вашиот карактер

Должината на вашата дланка во однос на должината на раката може да открие неколку занимливости за вашиот карактер, како и за вашите таленти и склоности.

17-годишна девојка создава прекрасна кофеинска 3Д уметност

Дафне Тан од Сингапур, на Инстаграм позната како Periperipeng, преферира да го претвори нејзиното кафе во уметност пред да го испие.

Нивната љубов предизвикува зависност: Жените родени во овој хороскопски знак се навистина посебни

Тие можат слободно да се споредат со божици и неретко им се припишува епитетот „совршени“.
12