12 февруари 2016 | Кафе пауза - Part 2

Погледнете од што треба да се ослободите за да постигнете успеси во животот

Кога ќе се ослободите од овие 6 нешта тогаш сигурно ќе го вкусите успехот!

4 погрешни начини на коишто ја користите технологијата

Погледнете ги овие одлични предлози кои ќе ви помогнат при секојдневното користење на технологијата.

7 мажи откриваат што навистина сакаат тие за Денот на вљубените

Мажите, познати како полот за кој е најтешко да се избере подарок, преферираат нешто различно од жените.
Датум: 12 фев 2016

17 едноставни потсетници кои ќе ви помогнат да продолжите со животот кога ви е најтешко

Кога ќе научите да бидете благодарни за малите нешта во животот веднаш ќе почувствувате разлика од рутината во вашето секојдневие.
Датум: 12 фев 2016

Малку поинаков Св. Валентин во Концепт 37

На 13 февруари, сабота, ден кога сите вљубени го слават Св. Валентин, арт-кафето „Концепт 37“ се запраша што планираат да прават сите останати „сингл“ момци и девојки кои љубовта сѐ уште не ги пронашла.
Датум: 12 фев 2016
, Автор:

Новиот SEAT Ateca – стил, динамика и SUV перформанси за урбана авантура

Новиот SEAT Ateca е уникатна комбинација на специфичен дизајн, динамично и забавно возење, флексибилност и одлични SUV перформанси.
Датум: 12 фев 2016
, Автор:

Каролина Гочева и Дуке Бојаџиев – гости во новата „Eден на Еден“

Гости кај Жаре ќе бидат едни од најдобрите македонски музички амбасадори во светот – Дуке Бојаџиев и Каролина Гочева, кои ќе го промовираат концертот „Дуке и пријателите“.
Датум: 12 фев 2016
, Автор:
12