18 август 2015 | Кафе пауза

Како правилно да го контурирате лицето следејќи го неговиот облик?

За да се направи потполно правилно и да изгледа така како што треба, мора да се земат во обѕир некои детали...

Успехот не е во тоа никогаш да не паднеш, туку секогаш да знаеш како да станеш: 10 моќни цитати на Конфучие

Конфучие бил кинески филозоф и реформатор кој и ден-денес е од непроценлива важност низ цела Азија.

12 нешта што треба да ги правите секогаш кога одите на патување

Ако сакате да се чувствувате како дел од локоланото население...

12 факти кои ќе ги разберат само личностите родени во знакот Лав

Ах, тие Лавови! Супериорни во секоја смисла на зборот, заљубени во себе и секогаш полни со планови и амбиции.

Љубовта нема филтер: Зошто дигиталните емоции не се реални?

Погледнете зошто овие врски најчесто немаат иднина и како тие влијаат врз вас...

Учениците во основните училишта имаат највисока еколошка свест

Tие ги разбираат предизвиците на денешното живеење и учат како да предизвикуваат најмало можно влијание на животната средина и на живиот свет.
Датум: 18 авг 2015
, Автор: