Момците не можат да ги разберат девојките! Овие работи го докажуваат тоа

Воопшто не трудете сè да го натерате вашето момче да ги разбере сите ваши особини, работите што ги сакате и активностите што ви претставуваат задоволство.

Дали ги завршувате работите докрај или само така мислите?

Многу често сме се наоѓале во ситуација да мислиме дека некоја работа која требало да ја сработиме е готова, но кога ќе дојде претпоставениот или тој/таа што ни ја има дадено задачата, ни кажуваат дека и не е баш завршена.
Датум: 21 мај 2015
, Автор:

ТВ серија: Вејвард Пајнс (Wayward Pines)

Што точно се случува во овој град и зошто никој не може да си замине?

Измешајте ги овие 3 состојки и ставете ги на вашата коса. Резултатот е неверојатен!

Циметот не е само ароматичен и здрав зачин, тој исто така е и сигурна алтернатива за осветлување на вашата коса.

Колку долго трае едно шише вино откако ќе го отворите?

Дали можете да пиете црвено вино кое една недела стоело во фрижидер? Или пак, колку долго трае еден шампањ?

6 причини за да размислите 6 пати пред да пресудите

Ние не сме оние кои треба да судиме и пресудуваме. Но, должни сме да разликуваме добро од лошо, правилното од неправилното, да ги погледнеме сите нијанси помеѓу црното и белото...

10 начини на кои децата кои растеле со разведени родители љубат поинаку

Љубењето на личност која растела со разведени родители е малку комплицирано, но тоа не значи дека не вреди.

Тест: Дали сте зависни од вашиот мобилен?

Најновото истражување од Универзитетот во Ајова ги идентификувало централните аспекти на номофобијата или стравот од одвоеност од мобилниот телефон.
Датум: 21 мај 2015
, Автор:

Нови 25 стипендии од Еуролинк осигурување за студентите и постдипломците на Правниот факултет „Јустинијан Први“

На студентите на додипломски и постдипломски студии на Правниот факултет „Јустинијан Први“ компанијата Еуролинк осигурување им доделува 25 целосни стипендии со кои ќе можат да ги покријат трошоците за кофинансирање.
Датум: 21 мај 2015
, Автор:

Т-Мобиле го испрати последното Ауди во Кочани

Сашо Максимов од Кочани е третиот среќен добитник на автомобилот Ауди А3, којшто се доделува во рамките на најголемата наградна игра на Т-Мобиле.
Датум: 21 мај 2015
, Автор: