10 јуни 2013 | Кафе пауза

Крем-салата со свежи краставици

Освежителна, брза и лесна...

Застрашувачка кампања против возењето во пијана состојба

Кампањите за пиење и возење знаат да бидат моќни во пренесувањето на пораката. Кампањата Think! е и повеќе од моќна. Таа е застрашувачка.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Кучето со мустаќи стана господин

Пред неколку месеци малото куче со мустаќи му се претстави на светот преку социјалните мрежи благодарение на една слика. Но, за среќа, новите фотографии ни овозможуваат да видиме дека тоа станало вистински господин.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Направете сами: Уникатни апостолки

Овие апостолки може да ве чинат само 200 денари, а да ви потрошат околу половина час од вашата „креативна зона“.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Пријатно Фотошоп-изненадување за сите што чекаат автобус

Погледнете ги бесценетите реакции на луѓето кои биле тајно фотографирани и потоа фотошопирани, во моментот кога ќе се видат себеси наместо рекламата на билбордот отспротива.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Девојче ужива јадејќи главица кромид

Ова видео буквално ќе ве расплаче. Погледнете како девојчево јаде кромид со сласт и покрај ефектот кој тој ѝ го предизвикува на очите.
Датум: 10 јун 2013
, Автор:

Маркетинг кампања за градот на иднината

Ова е една неодамнешна маркетинг кампања на компанијата „IBM“ наречена „People For Smarter Cities“, каде што тие ги повикуваат луѓето да разменат идеи за градот на иднината...