Направете сами: Необична кул нараквица

Секојдневно можеме да наидеме на многу интересни аксесоари направени од веќе искористени предмети кои повеќе не ни се потребни...

5 златни правила за карање во врската без ниски удари

Ниските удари и после кавгата остануваат да лебдат во воздухот.

Љубовен астролошки профил за женски лавови

Нејзе не можете да не ја забележите и таа е вистинска награда, доколку успеете да ја уловите. Ќе мора да вложите екстра напор и да бидете вреден за нејзиното присуство. Па, таа е кралица на џунглата.
Датум: 30 апр 2013
, Автор:

Направете сами: мермерни велигденски јајца

Волшебниот мермерен ефект стана многу популарен кај женската популација, заради бескрајните можности за дизајнирање на ноктите на рацете. Сепак, техниката може да се примени и на многу други работи, на пример на јајцата за Велигден.
Датум: 30 апр 2013
, Автор:

Смешни зеленчуци кои израснале за да бидат патки

Со изглед на патки или лебеди, овие зеленчуци дефинитивно не личат на себе. :)

Фантастичните облакодери на Хонг Конг од поинаква перспектива

Фантастичните облакодери на Хонг Конг досега биле фотографирани илјадници пати од секој можен агол, но францускиот фотограф Рома Жаке Легрез понуди една сосема нова перспектива.