10 февруари 2013 | Кафе пауза

Како изгледа идеалниот викенд на секој хороскопски знак?

Секој од нас има посебни желби и нешто во кое целосно ужива, а астрологијата може барем отприлика да погоди кои се најзабавните активности на секој хороскопски знак.

Женски парфеми кои ја одбележаа 2012 година

Коко Шанел сметаше дека жената без парфем е жена без иднина. Некогаш од жената се очекувало да поседува сопствена уникатна мирисна нота, но во денешно време парфемите се третираат повеќе како модни додатоци.
Датум: 10 фев 2013
, Автор:

2-годишно дете со неверојатни кошаркарски способности

И покрај тоа што е многу малечок, без проблем фрла кошеви во лежечка позиција и постигнува поени кои не може да ги постигне ни некој 8 пати постар од него.

Црни шумски мини колачиња

Одличен зимски десерт, соодветен за попладневната кафе пауза...

Светло, камера, АКЦИЈА!

Проблемот е што многумина бараат работа со цел да не најдат, па секогаш е полесно да седиш дома, да мрчиш и некој друг да ти е крив за твојата состојба. Кој е нашиот систем на сфаќање на работите?
Датум: 10 фев 2013
, Автор: