Безвремен моден едиторијал низ улиците на Париз

Феноменален едиторијал во ретро издание на признаениот фотограф Мелвин Соколски.

Од што најмногу се плашат хороскопските знаци?

Стравот е најефикасната и најнехумана емоција којашто управува со луѓето и останатите живи суштества. Кои се вашите најголеми стравови?

Гурмански супер сендвич

Огромен сендвич кој може да најаде повеќемина…

Љубовни клишеа

Љубовни пораки, писма, песни, слатки зборови... Моето прашање е, колку жените „паѓаат“ на клише постапки и фрази кога станува збор за љубовта?
Датум: 20 јан 2013
, Автор: