Науката против мамурлакот

Научно анализирани чекори кои со сигурност ќе ви помогнат по викендот да се разбудите какo нормален и функционален човек. :)

Сите фризури добро ѝ стојат на Ријана

Погледнете ги нејзините безброј различни фризури, кои ги смени во текот на кариерата. Очигледно на убавицата од Барбадос, секоја боја и секоја должина совршено ѝ прилега.

Методи на контрацепција и заштита од несакана бременост

Листа со методи на контрацепција која ќе ви помогне полесно да одлучите кој е најдобриот начин да се заштите себеси од несакана бременост...

Шејк од банана и чоколадни колачиња

Фантастичен микс на вкусови кој ќе ве освои...